ccibusiness-lyonmetropole
» » Hetty Koes Endang - Lagu-Lagu Terbaik Pop Sunda Karya Nano. S

Hetty Koes Endang - Lagu-Lagu Terbaik Pop Sunda Karya Nano. S FLAC album

Hetty Koes Endang - Lagu-Lagu Terbaik Pop Sunda Karya Nano. S FLAC album
Performer: Hetty Koes Endang
Title: Lagu-Lagu Terbaik Pop Sunda Karya Nano. S
Label: Mitra Rekaman Indonesia, Citra Suara
Country: Indonesia
Catalog #: 12/13
Genre: World and Folk
Rating: 4.7
Votes: 298
Formats: CD, Album
FLAC size: 1316 mb
MP3 size: 2871 mb

Tracklist

1Pangumbaraan
2Cinta Ketok Magic
3Lembur Kakasih
4 Bonus Tracks
5Kalangkang
6Kapangih Modal
7Tibelat
8Asih Urang Cinta Urang
9Nineung
10Kasmaran
11Teuteup Jeung Imut
12Cinta
13Patepung Dibatas Kota
14Bagja Jeung Cinta
15Asa Can Lami

Barcodes

  • Barcode: 8997012081054

ccibusiness-lyonmetropole.fr
© All right reserved. 2015-2021
Contacts | Privacy Policy | DMCA
Music albums are provided for reference only